Австрийският лекар Рудолф Бройс, един от най-известните учени на запад,

...
Австрийският лекар Рудолф Бройс, един от най-известните учени на запад,
Коментари Харесай

45 000 човека твърдят, че тази напитка ги е излекувала от най-коварната болест ВИДЕО

Австрийският доктор Рудолф Бройс, един от най-известните учени на запад, който изследва естествени способи за битка с рака, споделя, че е създал специфична 42-дневна диета. Тя се базира на зеленчукова напитка и е предопределена за заличаване на раковите кафези.
От момента на своята активност, която стартира през 1980 година, повече от 45 000 пациенти са се възстановили.
Много хора, които не са имали рак също са пробвали тази напитка (понякога единствено за една седмица), и са съобщили, че тази терапия е оказала позитивно влияние върху телата им, а точно:

– възстановяване на съня
– увеличение на силата
– понижаване броя на настинките
Диета
Като част от хранителния режим, който е разказан в книгата “Д-р Бройс: предварителна защита против рака ”, пациентите не би трябвало да се хранят твърда храна в продължение на 42 дни. Вместо това е належащо да одобряват сок от зеленчуци.

Ето рецепта за една порция:
1 цвекло
1 морков
1 филиз целина
1/2 картоф
1 ряпа
Teзи cъcтaвки тpябвa дa бъдaт дoбре cмлeни в блeндер и прецeдeни, зa дa се oтcтpaнят вcички мaлки парчeнцa.

Изглeдaйтe тoвa видео, зa дa paзберете по какъв начин дa cи нaпpaвитe сока нa Бpойс:

Как работи тази диета:
Според доктор Бройс, раковите кафези се развиват в протеините от твърдата храна. Диетата на Бройс кара тези кафези безусловно да гладуват.
Продуктите за тази напитка са деликатно подбрани съгласно способността им за битка с заболяването. Нека да разгледаме всеки един от тях и да изучим техните потребни свойства. (Просто се пробвайте да се уверите, че тези зеленчуци са органични!)
Цвекло
В продължение на епохи, европейците са употребявали цвеклото за лекуване на рак. Цвеклото обогатява организма с хранителни субстанции и О2, което от своя страна оказва помощ в битката с заболяването.

Цвеклото също се бори с туморите посредством елиминиране на канцерогенните отрови от черния дроб, бъбреците и лимфната система.
Моркови
Изследователи от Университета в Нюкасъл са разкрили, че морковите съдържат противоракови съединения, известни като полиацетилен, който понижава растежа на тумора.
Други проучвания демонстрират, че морковите съдържат и друго противораково съединяване, известно като фалкаринол, което понижава размера на тумори при плъхове с една трета.

Целина
Според едно изследване, извършено през 2013 година, целината е умъртвила до 86% от белодробни ракови кафези вследствие на съединяване, известно като апигенин.
Други проучвания демонстрират, че този апигенин стопира растежа на раковите кафези.
Картофи
Изследванията са потвърдили, че картофите инхибират размножаването на лимфома на черния дроб, стомаха, шийката на матката, дебелото черво и клетките на рака на простатата и също по този начин провокира апоптоза (смърт) на злокачествените кафези.
Ряпа (черна)
Ряпата почиства организма и го обогатява с витамин С и антоциан.
Витамин С убива раковите кафези, до момента в който антоцианин има антиоксидантно деяние, което се бори против свободните радикали и защищава ДНК от увреждане.
Инфо: otbaba.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР