Австрийският канцлер Карл Нехамер проведе преки, открити и трудни разговори

...
Австрийският канцлер Карл Нехамер проведе преки, открити и трудни разговори
Коментари Харесай

Австрийският канцлер иска от Путин войната в Украйна да приключи

Австрийският канцлер Карл Нехамер организира " директни, открити и сложни " диалози с съветския президент Владимир Путин в Москва в понеделник, при, в това число изненада, песимизъм и наказание , оповестява " Ройтерс ".

Путин и Нехамер завършиха диалозите си в Москва след 90 минути . По-рано Кремъл съобщи, че Украйна ще бъде главният фокус на срещата, само че точното наличие на диалога занапред ще се разкрива. Преди срещата Нехамер настоя, че няма да бъде " морално безпристрастен " по отношение на съветския президент и добави, че възнамерява да се приказва за военни закононарушения на Русия в Украйна.

Нехамер е споделил на Путин, че войната в Украйна би трябвало да завърши , защото ще има губещи и от двете страни, в случай че конфликтите продължат. Обсъдили са нуждата от неотложно преустановяване на огъня в Източна Украйна , с цел да могат да бъдат отворени филантропични коридори .

В умозаключение на изказването Нехамер сподели, че приканва за интернационално следствие на скорошни " военни закононарушения ", осъществени в град Буча покрай Киев и на други места в Източна Украйна.
 Украйна не се отхвърля от договарянията даже в случай че Русия не спре нападенията
Украйна не се отхвърля от договарянията даже в случай че Русия не спре нападенията

Киев упорства за многостранни гаранции за сигурност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР