Австрийската полиция арестува 13 наркодилъри при акция срещу организираната контрабанда

...
Австрийската полиция арестува 13 наркодилъри при акция срещу организираната контрабанда
Коментари Харесай

Австрия разби международна банда за трафик на дрога

Австрийската полиция арестува 13 наркодилъри при акция против проведената контрабанда и препродажба на опиати в Тирол. Служителите на реда иззеха над 26 кг марихуана на стойност към 260 000 евро и стартира следствие против 16 души.

Арестувани са мъже на възраст от 19 до 50 години, четирима от които албанци от Албания и един от Косово, трима австрийци, двама турци, двама италианци, двама македонци, един сърбин и един жител на БиХ.

Става дума за проведена група, за която се подозира, че през последните две години е препродала 32 кг кокаин и над 100 кг марихуана, оповестиха от полицията.

Австрийските медии оповестяват, че с изключение на с продажба на опиати, задържаните са се занимавали и с навлизане в къщи и жилища, както и с изнудване.

Австрийската полиция получи първите сигнали за тази проведена група напролет на 2022 година, след което претърси 13 места в Инсбрук и региона на Куфщайн. Иззети са няколко телефона и лек автомобил. Някои обвинени са признали за закононарушенията и се счита, че през последните две години са пренесли в Австрия към 32 кг кокаин и към 100 кг марихуана.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР