Австрия не успя да се класира за Мондиал 2018 в

...
Австрия не успя да се класира за Мондиал 2018 в
Коментари Харесай

Германия се изложи срещу Австрия

Австрия не съумя да се класира за Мондиал 2018 в Русия, само че сензационно обърна вкъщи международния първенец Германия с 2:1 в другарска среща, която се игра на стадион „ Вьортерзее “ в град Клагенфурт и стартира с 1 час и 40 минути забавяне поради стихия. На вратата на гостите се завърна капитанът им Мануел Нойер, който не бе играл в формален мач от октомври 2016 година, а през седмицата записа минути в подготвителна игра против младежите на Бундестима до 20 години.

Месут Йозил (11) изведе гостите напред в резултата. До края на първата част футболистите на Йоахим Льов съумяха да запазят задатъка си.

След почивката настъпи същински потрес за международните първенци. Мартин Хинтерегер (53) от Аугсбург изравни след асистенция на бранителя Давид Алаба от Байерн. Халфът на Шалке 04 Алесандро Шьопф (69) пък направи цялостен поврат след подаване на Щефан Лайнер от Залцбург.

Германците се пробваха да отвърнат на удара и нападнаха до края на срещата, само че по този начин и не осъществиха изравнителен гол и записаха втора поредна загуба след тази от Бразилия (0:1) в края на март. Воденият от Йоахим Льов е без триумф от пет публични срещи, всичките контроли – 3 равенства и 2 провали. Австрия пък записва седми следващ триумф в квалификации и другарски срещи.

След седмица на 10 юни (неделя) австрийците имат контрола против Бразилия във Виена. За германците следва последна инспекция преди международното против Саудитска Арабия (8 юни в Леверкузен), а по-късно го чакат срещи от груповата фаза на Мондиал 2018 против Мексико (17 юни), Швеция (23 юни) и Южна Корея (27 юни).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР