Австралийските братя Лиам и Крис Хемсуърт ще обединят усилия за

...
Австралийските братя Лиам и Крис Хемсуърт ще обединят усилия за
Коментари Харесай

Лиам и Крис Хемсуърт ще снимат филм за първи път заедно - slava.bg

Австралийските братя Лиам и Крис Хемсуърт ще обединят старания за първи път в общ кино план. Това разгласи по-малкият от тях – Лиам („ Игрите на глада “), като разкри, че филмът ще гравитира по едно и също време към екшъна и комедията.

Подробностите към този момент към момента се пазят в загадка. Най-вероятно фотосите ще се проведат чак следващата година. Причината – след края на карантинните ограничения поради COVID-19 и двамата имат подредени професионални задължения.

Крис ще снима „ Тор 4 “ с Натали Портман и под режисурата на Тайка Уайтити („ Джоджо Заека “). Лиам пък ще застане пред камерата за сериала „ Опасна игра “, който е продуциран от новата стрийминг платформа Quibi.

"Наистина се удивлявам на Крис. Работил съм с доста хора, които имат чудесни позиции в бизнеса през последните 11 години и той има по-силна работна нравственос от множеството от тях. Много е фокусиран. Благодарен съм, че е до мен и мога да се допитвам до неговия опит “, изясни пред сп. Men’s Health по-малкият Хемсуърт. Той добави и че постоянно изпраща сюжети на екранния Тор, с цел да му изиска съвет дали да взе участие във въпросните планове.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР