Австралийски олимпийци и участници на последното световно първенство в Будапеща

...
Австралийски олимпийци и участници на последното световно първенство в Будапеща
Коментари Харесай

Олимпийци плуват благотворително за деца 100x400 метра

Австралийски олимпийци и участници на последното международно състезание в Будапеща ще бъдат част от неповторимо групово плуване с благотворителна идея. Те ще се включат в ексцентричната щафета 100x400 метра, пробвайки се тази неделя в Югоизточна Куинсланд (Авл) да разбият върха на планетата.

Сред известните състезатели са Дейвид Макеън, Бретан Елмсли и Джак Картрайт.Останалата част от стотината плувци в щафетата са доброволци. Те ще си платят по 10 $, а сумата, събрана от такса присъединяване, ще бъде дарена на фондацията Eloise Gannon, която работи за намаляването на случаите на неочаквана сърдечна гибел при младежи.

Фондацията поддържа проучванията и образованието за неочаквани кардиологични проблеми и се бори за съществуването на налични дефибрилатори в спортните зали, образователните заведения и учебните заведения, осведоми профилираният американски уебсайт SwimSwam.com.

Сегашният международен връх на 4 по 400 м от 9 часа, 22 мин. и 35 секунди беше регистриран през 2010 година от немския тим SSV Улм 1846. Австралийският тим се цели в 8,5 часа. Средното време на участник на 400 м е изчислено на 5:06 мин.

BGswim.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР