Австралийската полиция започна разследване днес, след като кокаин, оценен на

...
Австралийската полиция започна разследване днес, след като кокаин, оценен на
Коментари Харесай

Австралия: Откриха кокаин на стойност 14 млн. долара близо до тялото на водолаз

Австралийската полиция стартира следствие през днешния ден, откакто кокаин, оценен на стойност към 20 милиона австралийски $ (14 милиона долара), бе открит покрай тялото на водолаз на речен бряг в щата Нов Южен Уелс, съобщи Ройтерс.

Мъжът, носещ висококачествено съоръжение за гмуркане, беше открит да лежи в безсъзнание покрай река Хънтър в Нюкасъл, на към 170 км северно от Сидни, в понеделник, заяви полицията на Нов Южен Уелс. Въпреки оказаната помощ от парамедици, незнайният мъж е умрял на място.

Няколко пакета, съдържащи бял прахуляк, за който се счита, че е кокаин, бяха ситуирани наоколо.

" Опитваме се да установим дали двата случая са свързани. Може и да са, само че ние сме непредубедени във връзка с вариантите ", сподели пред кореспонденти детективът на полицията в Нов Южен Уелс Робърт Кричлоу.

Разследващите претърсиха транспортен съд с регистрация в чужбина, акостиран покрай мястото на престъплението и разговаряха с екипажа, сподели Кричлоу. Съобщава се, че две дребни лодки са били видяни покрай кораба в неделя вечерта и управляващите са потърсили социална помощ, с цел да ги разпознават.

Претърсването на близките води от водолази ще продължи, подпомагани от чиновници на австралийските гранични сили, заяви полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР