Австралийка, която е свалила 33 кг, разказа за диетата си

...
Австралийка, която е свалила 33 кг, разказа за диетата си
Коментари Харесай

Австралийка откри диета срещу повторно напълняване. Тайната

Австралийка, която е свалила 33 кг, описа за диетата си след намаляване, помогнала й да не напълнее още веднъж, написа " Дейли мейл ".

Младата Шен Бътчър е била с наднормено тегло преди към пет години. Въпреки че е имала две бременности от този момент, тя е съумяла да не напълнее. „ Сега съм в доста по-добра форма и имам толкоз доста сила! Никога не съм бил толкоз уверена в тялото си. И моето психическо здраве в никакъв случай не е било толкоз положително ”, похвали се тя.

За да не загуби форма, дамата се придържа към строга диета. Обичайната й закуска се състои от смути или капучино с обезмаслено мляко. През деня тя хапва протеиново барче или бананова мъфина. За обяд Бътчър подготвя начос с телешко или пиле на скара със зеленчуци, а за вечеря – ядене с говеждо. Любимият й десерт е шоколадова лава в микровълнова фурна.

„ Трябваше да стартира да слабея още веднъж три пъти след всяка бременност. Но в този момент мога да кажа, че най-сетне реализирах задачата си! Никога през живота си не съм бил толкоз кльощава ”, твърди австралийката.

По-рано бе обявено за 165-килограмов гражданин на британското графство Уорчестър, който свалил 69 кг и показа тайната на триумфа. Мъжът се отказал от бързото хранене и се върнал към обичаните си спортове. След една година диети и тренировки, Вермиър смъкна 69 кг и реши да стане професионален боксьор. „ Участвал съм в няколко аматьорски надпревари и съм правил спаринг дуели с опитни експерти “, похвали се той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР