Австралиецът Пол Лера бе осъден да плати на полицията в

...
Австралиецът Пол Лера бе осъден да плати на полицията в
Коментари Харесай

Австралиец е инсценирал отвличането си, за да кръшка. Осъдиха го

" Австралиецът Пол Лера бе наказан да заплати на полицията в щата Нов Южен Уелс 16 218 австралийски $ (около 10 330 щатски) ", съобщи Би Би Си.

" Тридесет и пет годишният мъж бе приет за отговорен в подаване на подправен сигнал за закононарушение ", добави английската медийна корпорация.

" На 31 декември 2022 година Лера е изпратил на интимната си партньорка известие, че е бил похитен. Тя, от своя страна, е алармирала полицията. Служителите на реда са подхванали издирвателни мероприятия и разкрили мъжа в личната му каравана на брега на езеро ", уточни още Би Би Си.

" Лера е посрещнал 2023 година в компанията на непозната жена. Той е изпратил известието до приятелката си, с цел да посрещне празника с държанка ", добави медията от Обединеното кралство.

" Тъй като мъжът се е признал за отговорен, извинил се за простъпката си, и изразил подготвеност да заплати санкцията, той се е разминал с паричното наказване и обвързване да постави 350 часа общественополезен труд ", написа още Би Би Си.

" Според локалното законодатество за подаване подправен сигнал човек може да влезе в пандиза за най-много седем години ", описа медията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР