Австралиецът Ник Киргиос се извини, че е изпуснал нервите си

...
Австралиецът Ник Киргиос се извини, че е изпуснал нервите си
Коментари Харесай

Ник Кирьос се извини за избухването си след загубата от Надал на Индиън Уелс

Австралиецът Ник Киргиос се извини, че е изпуснал нервите си след провалянето от Рафа Надал на шампионата по тенис в Индиън Уелс. Австралиецът разруши ракетата си в земята, която по-късно отскочи и едвам не удари момче, което подава топките. Хлапето съумя да избегне противен случай, а Кирьос беше освиркан от публиката след загубата му с 6:7 (0), 7:5 и 4:6.

„ Просто желая да се извиня на това хлапе. Това беше противен случай, само че бях отчаян в края на мача.

Ракетата ми отскочи и в никакъв случай не съм имал желание да нараня, който и да е било. Ако някой знае кое е това хлапе, дано ми изпрати известие и ще му изпратя ракета. Радвам се, че е добре! “, написа Кирьос в обществената мрежа „ Instagram “.

26-годишният Киргиос в началото се отбрани, когато беше запитан неприятната преживелица след мача.

„ Какво бихте желали да кажа за това? Очевидно, това ли беше желанието ми? Не. Защото хвърлих ракетата. Първоначално хвърлих ли ракетата някъде покрай него? Тя падна на метър от крайници ми и се насочи непредизвикано към него.

Аз съм човек. Нещата се случват по този начин. Очевидно това беше доста трагичен отскок. Мисля, че в случай че го направя милион пъти, нямаше да стане по този начин “, съобщи Кирьос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР