Аврил Лавин и Мод Сън са се разделили по-малко от

...
Аврил Лавин и Мод Сън са се разделили по-малко от
Коментари Харесай

Аврил Лавин и Мод Сън се разделиха само 10 месеца след годежа си

Аврил Лавин и Мод Сън са се разделили по-малко от година откакто оповестиха годежа си. Това оповестява People, базирайки се на свои източници.

" Двамата се срещаха през последните два месеца, само че към този момент не са дружно като двойка ", споделя информаторът на изданието.

Слуховете за раздялата на двамата музиканти потеглиха и откакто Аврил Лавин беше видяна да вечеря с  рапъра Тайга в Малибу. Източникът на People обаче отхвърля те да имат някакви любовни взаимоотношения.

" Аврил и Тайга са същински другари и нищо повече. Нямаше трети, забъркан в раздялата ѝ с Мод ", обяснява различен източник.

Същата вечер Мод Сън стартира своето турне в Сакраменто, Калифорния, а представител на певицата даде спорно изказване относно статуса на връзката на двойката.

" Те бяха дружно и сгодени преди три дни, когато Мод отпътува за турне, тъй че в случай че нещо се е трансформирало, това е вест за него ", сподели представителят.

Двамата са се срещнали по време на музикален план, а певицата сподели " да " на Мод Сън на 27 март предходната година. 

" Това беше най-перфектното, сантиментално предложение, което можех да желая. Бяхме в Париж на лодка по река Сена. Имахме цигулар, шампанско и рози. Имах възприятието, че времето е спряло и бяхме единствено двамата ", казва Лавин пред People единствено преди 10 месеца.

За последно двамата се появиха като двойка на събитие преди връчването на премиите " Грами ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР