Авиомузеят в Бургас навършва две години. Това е поводът да

...
Авиомузеят в Бургас навършва две години. Това е поводът да
Коментари Харесай

Рожденият ден на Авиомузей Бургас - без вход и с безплатен автобус до летището

Авиомузеят в Бургас навършва две години. Това е мотивът да посреща гости гратис. На 29 юни, когато се отбелязва денят на Българската гражданска авиация, до летището ще има и безвъзмезден рейс.
Посетителите ще могат да видят единствения в България аероплан Ан-12 и именитият Ту-154, които са превозвали пасажери по разнообразни направления из целия свят. По мотив рождения ден на музея, туристите ще имат опция да прегледат от вътрешната страна вертолетът Ми-2.
Друг забавен моменти от деня на отворени порти в Авиомузея, е надпреварата с тротинетки за дребните гости и техните родители.
Уникална ще бъде и срещата с ветерани от БГА " Балкан ". Те ще опишат вълнуващи истории и прекарвания от своята работа, които са станали във въздуха. Много от тях са били сериозни, други занимателни, само че всички към този момент са част от историята на българската гражданска авиация. На 29 юни е полетял първият аероплан в България по линията София – Бургас.
Всички, които желаят да станат част от празника, могат да употребяват специфичните рейсове, които потеглят от Терминал Юг в 10.00, 16.00, 19.00 часа.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР