Авиокомпания Wizz Air, която е сред водещите нискотарифни превозвачи в

...
Авиокомпания Wizz Air, която е сред водещите нискотарифни превозвачи в
Коментари Харесай

Wizz Air въвежда от 1 ноември нова политика за багажа на пътниците


Авиокомпания Wizz Air, която е измежду водещите нискотарифни превозвачи в Централна и Източна Европа, заяви, че вкарва нова и транспарантна багажна политика. Тя има за цел да улесни и форсира качването на борда, както и да подсигурява за всички пасажери опцията да носят със себе си един безвъзмезден ръчен багаж на борда на всички полети на Wizz Air, считано от 1 ноември 2018 година

Според данни на самолетната компания над 10 000 полета годишно са наранени от закъснения, свързани с багажа. Статистиката също по този начин демонстрира, че през последните пет години междинната дълготрайност на престоя в дадена дестинация прогресивно понижава и все още всеки трети пасажер на Wizz Air подхваща пътувания с дълготрайност от три дни или по-малко. В резултат на по-краткия престой пасажерите на WIZZ са се научили да опаковат багажа си рационално и да взимат единствено най-важното. Данните сочат и че всеки трети клиент избира услугата чекиран багаж, а едвам всеки седми пасажер – ръчен багаж с колелца, който може да бъде качен на борда.

От 1 ноември всеки клиент на Wizz Air ще има право да носи на борда един безвъзмезден ръчен багаж (40x30x20 см), а пасажерите, които закупят WIZZ Priority, ще могат да качат на борда и багаж с колелца (55х40х23 см). Освен това, отчитайки желанията на клиентите и изменящите се модели на държание при пътешестване, Wizz Air ще вкара нов размер чекиран багаж от 10 кг на цени, започващи от едвам 7 евро, за да подсигурява го-голям комфорт при пътешестване.

Новата транспарантна и обективна багажна политика на самолетната компания е политика на по-голям избор за пасажерите, защото ще разреши на клиентите на WIZZ да избират сред повече от 50 разновидността за ръчен и чекиран багаж според от техните самостоятелни желания.

Йохан Ейдхаген, Главен маркетинг шеф на Wizz Air, съобщи: „ Пътниците от ден на ден избират обособени артикули пред пакетни услуги и това е в основата на ултра нискотарифния модел, който Wizz Air също ползва. Ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-ниските вероятни цени, както и бистрота при ценообразуването на билетите. Предлагайки повече артикули и услуги отвън пакетни предложения, Wizz Air ще демократизира метода на пътешестване и ще даде опция на клиентите да заплащат единствено за услугите, които смятат за нужни. “

Новата политика цели да предизвиква пасажерите на WIZZ да опаковат рационално и да употребяват услугата WIZZ Priority, която включва безвъзмезден ръчен багаж (40x30x20 см) и багаж на колелца (55x40x23 см), които могат да бъдат качени на борда, плюс предпочитано чекиране и предпочитано качване на борда преди другите пасажери, и то на цена единствено от 5 евро.

Всички пасажери с резервации без WIZZ Priority, направени преди 10 октомври, за пътувания след 1 ноември 2018 година, ще получат като отплата към резервацията си безвъзмезден чекиран багаж до 10 кг, а резервациите с чекиран багаж ще бъдат допълнени гратис с WIZZ Priority.

Wizz Air счита, че новата багажна политика ще улесни и форсира процеса на качване на борда, ще направи пътуването по-приятно за клиентите и в същото време ще усъвършенства точността на самолетната компания при политане. Знаейки, че мястото на ръчния им багаж на борда е обезпечено, и че имат пред себе си повече разновидности за размера и тежестта на багажа, клиентите на WIZZ към този момент ще разполагат с невиждана независимост на избора.

Йохан Ейдхаген добави: „ Щастливи сме да представим новата ни, транспарантна и обективна багажна политика, която дава на нашите клиенти голям избор от варианти за багажа, като в същото време разрешава безвъзмезден ръчен багаж на борда за всеки пасажер. Ние сме уверени, че богатият избор от над 50 багажни комбинации, които ще предложим, ще отговори на потребностите всеки клиент и нашите пасажери ще продължат да заплащат единствено за услугите, които желаят да употребяват. Стартирайки от 1 ноември ние ще създадем пътуването със аероплан още по-комфортно, като продължаваме да предлагаме най-ниските вероятни цени за пътувания до всяка една от 143-те дестинации в 44 страни от обширната мрежа на Wizz Air. “

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР