Авиокомпания България Еър“ временно преустановява полетите по редовната си линия

...
Авиокомпания България Еър“ временно преустановява полетите по редовната си линия
Коментари Харесай

България Еър“ спира временно полетите си до/от Тел Авив

Авиокомпания „ България Еър “ краткотрайно прекратява полетите по постоянната си линия София - Тел Авив – София.

Решението е взето поради ескалацията на напрежението на територията на Израел през последните седмици и заради задълбочаващия се боен спор, след деликатен разбор на рисковете за сигурността, показват от компанията.

Основен приоритет на националния транспортьор постоянно е бил гарантирането на сигурността на пасажерите и екипажа, а усложняването на ситуацията в Израел води до забележителен риск за сигурността на гражданските полети от и до летището в Тел Авив.

Поради покачвания боен риск, всеки обособен полет до близкоизточната страна предстои на предварителна преценка и удостоверение на застрахователното покритие, като усложнената обстановка прави невероятно приемане на нужното позволение за осъществяване на полетите.

„ България Еър “ осведоми съответно пасажерите за смяната по техните резервации и издадени билети. Отмяната на полетите се постанова заради независещи от самолетната компания аргументи, зародили в изискванията на изключителни условия и в резултат на военната борба в Израел.

От националния транспортьор показват страдание за породеното стеснение.

Засегнатите пасажери имат опция за безвъзмездна смяна на датите по всички закупени билети за пътешестване от/до Тел Авив в период до една година.

" Бихме желали да уверим всички наши пасажери, че самолетна компания „ България Еър “ следи от близко развиването на обстановката, рекомендациите на държавните управляващи, и след взискателна оценка на риска ще Ви осведоми в допълнение за опциите за пътешестване ", показват още от България еър.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР