Авиацията и космонавтиката бяха и си остават място за най-високите

...
Авиацията и космонавтиката бяха и си остават място за най-високите
Коментари Харесай

Бивш пилот: Авиацията и космонавтиката бяха и си остават място за най-високите човешки постижения

" Авиацията и космонавтиката бяха и си остават място за най-високите човешки достижения - научни, софтуерни, организационни, физически и психически. Невъзможно е през днешния ден да си представим битието си без сателитната навигация или прогнозите за времето.
Ясно е за всички, че триумфите на земята - и в защитата, само че с във всички сфери на промишлеността, са свързани с триумфите на авиационните и галактически проучвания и технологии ", написа някогашният водач на изтребител МиГ23.
 Петте страни с най-силна авиация: Прогноза за 2030 година Петте страни с най-силна авиация: Прогноза за 2030 година
През 2030 година с най-силна авиация ще разполагат страните, които познаваме добре. Водещите позиции ще заемат Съединени американски щати, Русия и Англия....
" Авиацията и космонавтиката подлагат на тестване и физическите и душевен благоприятни условия на хората. Те са дали скъп принос и за медицината и за екологията. Те основават и ползват в практиката най-хубавите организационни решения и безапелационно безаварийни процедури.
Авиацията и космонавтиката са трамплин за нахлуване на откритията, технологиите и процедурите - плод на върхова човешка активност - във всички други сфери на нашето съществуване.
Хората, работили в небето дълго, или единствено за малко докоснали се до авиацията, носят със себе си парченце от нея вечно.
На всички тях - цветущ празник! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР