Аварията след спукания магистрален водопровод в район Източен продължава. Припомняме,

...
Аварията след спукания магистрален водопровод в район Източен продължава. Припомняме,
Коментари Харесай

Аварията на спукан водопровод в „Източен” продължава, екипи на ВиК ще работят и утре

Аварията след спукания магистрален тръбопровод в регион „ Източен ” продължава. Припомняме, че през днешния ден  няколко часа през днешния ден жителите на Пловдив останаха отчасти без вода поради спукания магистрален тръбопровод на ул. „ Владая ”. Повредата бе нанесена от багерист, който е правил изкопни действия и е засегнал една от тръбите.
Прочетете още
Оказва се, че ремонтът на разваления тръбопровод  ще продължи и на следващия ден. Управителят на водното сдружение инж. Антон Гълъбов съобщи, че повредата е с огромни мащаби, тъй като е наранена една от най- огромните тръби в града, която зарежда разпределителната мрежа.

Поради това не се извършиха и упованията цялостното възобновяване да стане до края на работния ден. Екипите на сдружението ще продължат работа на следващия ден. За времето на ремонта не се чака хората да имат проблем с водата.

Изпълнител на строителните действия, които спукаха водопровода, е компанията „ Парсек Груп “. Инж. Антон Гълъбов разгласи пред БНР, че компанията би трябвало да понесе отговорност за стореното.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР