Аутсорсинг компанията TELUS International Europe стартира кампания за българи, които

...
Аутсорсинг компанията TELUS International Europe стартира кампания за българи, които
Коментари Харесай

Telus дава 5000 лева стартов пакет за българи, за да се върнат да работят у нас

Аутсорсинг компанията TELUS International Europe започва акция за българи, които желае да се върнат да работят у нас. Инициативата е наречена " Мога там. Искам тук " и предлага пакет за пренасяне от 5000 лв. за искащите да се включат.

Идеята е акцията да финансира завръщането на 150 българи. Освен финансовия пакет те ще получат самолетен билет, съдействие при определяне, документи и търсене на квартира, както и едномесечно настаняване в хотел при потребност. Кандидатите ще стартират работа в компанията, като могат да изберат сред офисите в София и Пловдив.

Условията за кандидатстване са искащите да са живели в чужбина в последната година, да владеят свободно британски и още един западен език на чудесно равнище. Документи се одобряват на адрес www.iskamstelus.com.

„ Ние желаеме да дадем на българите точно това, което им липсва у нас – интернационална кариера и благоприятни условия за развиване в България. Осъзнаваме, че това решение не е елементарно и хората, които биха го взели, имат потребност от поддръжка. Поради тази причина взехме решение да стартираме стратегия, с целенасочени ограничения в поддръжка на връщането на българи от чужбина. ", разяснява президентът на Telus International Europe Ксавие Марсенак. „ Сигурни сме, че всеки от нас има другари и родственици в чужбина – разкажете им за нашите условия, поканете ги да се върнат у дома, като аплайват на www.iskamstelus.com и дано дружно потвърдим, че мечтаната кариера може да се случи в България ", прибавя той. 

TELUS International Europe е водещ снабдител на услуги в областта на BPO  и ITO (аутсорсване/външно осъществяване на бизнес процеси и осведомителни технологии). В компанията работят повече от 3500 чиновници на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията дава обслужване на клиенти по целия свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е член на TELUS International, който е снабдител на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 25 000 чиновници по целия свят, включително Канада, Съединени американски щати, Европа, Латинска Америка и Филипините. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР