automedia.investor.bgПаркирането е една от трудните задачи в движението по пътищата,

...
automedia.investor.bgПаркирането е една от трудните задачи в движението по пътищата,
Коментари Харесай

Можем ли да паркираме с автомобил на газ в подземен гараж

automedia.investor.bg

Паркирането е една от сложните задания в придвижването по пътищата, освен за начинаещите. А паркирането в обществен гараж е по-добрият вид от паркирането на улицата. Независимо дали е над или подземен, строителите се стремят да завоюват оптимално място и гаражите са надлежно тесни. В допълнение, оформлението на гаража мъчно може да бъде съпоставено с това на жилището или офиса, защото има ъгли и се държи с колони.

Предимства и дефекти на гаражите

Най-очевидното преимущество на гаража е, че автомобилът е предпазен от вятъра и атмосферните въздействия. Когато вали дъжд, можете да излезете от колата на изсъхнало, когато вали сняг не е нужно да изкопавате колата след малко време. В допълнение, гаражите за паркиране постоянно се следят и затова са по-безопасни от паркирането на улицата. При всички случаи крадецът не може просто да изчезне с колата ви. Разбира се, в никакъв случай не би трябвало да оставяте полезности в нея.

 Паркиране в гаражи

Недостатък на гаражите са разноските. Но в доста гаражи можете да употребявате кредитната си карта на входната преграда вместо да изтеглите нов билет. На изхода си спестявате ходенето до машината за заплащане и би трябвало единствено да поставите кредитната карта още веднъж в машината на изхода.
Как да избегнем удари в гаража?

Ивиците и повредите по мазилката са част от пейзажа при завоите, рампите и колоните в гаражи. За да не вземете завоите със своята кола, би трябвало да внимавате. Преминавайте през тях допустимо най-външно, доколкото е допустимо. Когато паркирате, обърнете внимание и на изпъкналите елементи, да вземем за пример външните огледала. Освен помощно средство за паркиране, фаровете също ви оказват помощ да прецените дистанцията от края на колата до стената. И най-после, по-добре е да извършите още една маневра, в сравнение с да рискувате да повредите боята.

Паркирайте вярно

Вие плащате за използването на паркинга за тъкмо едно паркомясто. Затова се уверете, че употребявате единствено едно пространство и че има задоволително място за вас си и за колите в ляво и в дясно, с цел да влезете и излезете. Основно за това упражнение е правилото: паркирайте право, не погрешно.

 Паркиране в гаражи

За да употребявате оптимално мястото за паркиране, би трябвало да паркирате в противоположна посока. Това значи: задна част до предна част до задна част. Така постоянно ще има две леви (входни) порти една до друга и от другата страна две десни (пътнически) порти. Това разрешава повече място за влизане и излизане от страната на лидера. Но също по този начин запазете задоволително място от дясната страна, тъй че външните огледала да се разминат едно друго или просто ги приберете.

Как се паркира на заден ход?

Ако се страхувате от паркиране на заден ход, с малко процедура паркирането обратно ще бъде по-лесно, в сравнение с начело, изключително в тесни гаражи. Задните колела са ориентирани точно в пролуката, до момента в който при паркиране напред насочвате предницата на автомобила. Между другото: завиването е по-лесно, когато не сте натиснали спирачките до дъно.

Мога ли да паркирам в гараж с коли на газ?

 Паркиране в гараж

На доста входове в гаражите към момента има знак, че влизането с транспортни средства на газ е неразрешено. Това се отразява изключително на транспортните средства, които работят на полутечен газ (пропан/бутан). Това гориво е по-тежко от въздуха и затова при течове в горивната система остава като незабележим, запалителен остров в гаража. За разлика от тях метанът (CNG) е по-лек от въздуха. Ако той изтече от автомобила, ще се издигне и ще бъде извличен от вентилацията.

По принцип важи правилото, че в случай че гаражният оператор забрани влизането с коли с газ, това би трябвало да се съблюдава. Междувременно към този момент доста знаци не разрешават влизането единствено с транспортни средства с пропан-бутан.

 Паркиране в гаражи

Основни препоръки за край:

- Не оставяйте никакви полезности, забележими в колата;

- В огромни гаражи обърнете внимание на етажа и номера на паркомястото;

- Не забравяйте входния билет в колата.

Снимки: Autorevue

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР