Аурелио Де Лаурентис, президентът на Наполи, не се отказва от

...
Аурелио Де Лаурентис, президентът на Наполи, не се отказва от
Коментари Харесай

Изненадващ нов вариант за треньор на Наполи

Аурелио Де Лаурентис, президентът на Наполи, не се отхвърля от концепцията за треньорска рокада, макар че от началото на сезона са минали едвам 8 кръга. Ексцентричният необут към този момент удари на камък в опита си да притегли Антонио Конте за сметка на Руди Гарсия.

Бившият селекционер на Италия отклони предлагането, признавайки, че избира да обърне повече внимание на своето семейство. Според испанският уебсайт Retevo, както и италианските The Corriere dello Sport и Sport Mediaset, новият вид пред партеонопейците е Хулен Лопетеги. 

Испанецът е незает, откакто изненадващо напусна Уулвърхъмптън през август броени дни преди началото на сезона във Висшата лига. Тогава той разкритикува управлението на клуба за пасивността му по време на летния трансферен прозорец и напускането на значими футболисти, а това докара до завършек на престоя му на " Молиню ".

Лопетеги е прочут и с престоя си отпред на Испания, откъдето също си потегли със скандал, откакто в навечерието на Мондиал 2018 се разбра, че има прелиминарен контракт с Реал Мадрид. От федерацията незабавно взеха решение да прекратят договора му, а по-късно експертът се провали и на " Сантяго Бернабеу ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР