Аугсбург и Борусия (Мьонхенгладбах) завършиха 1:1 в “напечен” сблъсък от

...
Аугсбург и Борусия (Мьонхенгладбах) завършиха 1:1 в “напечен” сблъсък от
Коментари Харесай

Рекордната покупка на Борусия започна с головете и в първенството

Аугсбург и Борусия (Мьонхенгладбах) приключиха 1:1 в “напечен” конфликт от втория кръг на немското състезание. Баварците преобладаваха през множеството време и сътвориха доста повече положения, само че и гостите имаха своите шансове даже за краен триумф.

Още в първата минута Торган Азар излезе самичък против вратаря на Аугсбург, само че пропусна.

Домакините поведоха след 12 минути игра, когато Михаел Грегорич осъществя след подаване на Филип Макс. През предишния сезон двамата бяха измежду отличните на Аугсбург, като първият приключи с 13 попадения, а левият бек със същия брой асистенции.

Last Bundesliga season:

Michael Gregoritsch - 13 goals
Philipp Max - 13 assists

Today: Max crosses for Gregoritsch = 1-0 Augsburg#FCABMG pic.twitter.com/gJUIVXC9zx
— DW Sports (@dw_sports) September 1, 2018
Пет минути по-късно бранителят Джефри Гауелею избави несъмнено попадение на сметката на Гладбах, изчиствайки топката от голлинията.

На полувремето треньорът на Борусия Дитер Хекинг направи двойна промяна, като единият от новите на терена беше лятното попълнение Аласан Плеа, който беше взет от Ница за рекордните за клуба 23 млн. евро. Снажният нападател се отблагодари за доверието с изравнителен гол в 68-ата минута, когато на далечната греда приключи заучено осъществяване на корнер. при битката за място в наказателното поле французинът сякаш изблъска Коо Жа-Чеол, само че съдията реши, че кореецът е преиграл и след обсъждана на обстановката с ВАР уточни центъра. Toва е дебютно попадение за него в Бундеслигата, като той има и три за Купата на Германия.
FULL TIME

Resilient performance, solid result, point in the bank #FCA march on, unbeaten #FCABMG 1-1 pic.twitter.com/R3v8UmeYxQ
— FC Augsburg English (@FCA_World) September 1, 2018
До края и двата тима имаха благоприятни условия за победно попадение, само че такова не падна. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ Бундеслига 2 кръг, събота 1 септември  Аугсбург 1:1краен резулат  Борусия Мьонхенгладбах
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР