Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо
Коментари Харесай

Времето в България: До минус 12 градуса студ

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е сдържан в Източна България – краткотрайно мощен. Сутринта ще е студено, с минимални температури сред минус 12° и минус 7°, в София – към минус 11°. Във вторник облачността ще е променлива над Западна и Централна България по-често намаляваща до слънчево, над Източна – по-често забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, в крайните източни региони – краткотрайно мощен, от север-северозапад. Максималните температури ще са сред минус 4° и 1°, в София – минус 3°.

Над планините облачността ще е променлива, над масивите в западната половина на страната намаляваща по-често до слънчево. Ще духа сдържан северозападен, по високите и открити елементи до мощен североизточен вятър. Остава студено, с оптималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 7°, на 2000 метра – към минус 14°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 0°-2°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР