Атмосферното налягане ще се задържи близко до средното за месеца.Днес

...
Атмосферното налягане ще се задържи близко до средното за месеца.Днес
Коментари Харесай

Вижте какво ще бъде времето на първия учебен ден

Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца.

Днес преди обяд ще има краткотрайни понижения на облачността, над доста региони до най-вече слънчево време. Около обяд ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до края на денонощието на доста места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от северозапад, в Югоизточна България – най-вече от изток. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са най-вече сред 26° и 31°, в София – към 26°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира облачно време, преди обяд с краткотрайни разкъсвания на облачността. В следобедните часове на доста места ще има превалявания от дъжд и гръмотевична активност. Ще духа слаб до сдържан, най-вече югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 15°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна и на обособени места в следобедните часове ще превали. Ще духа слаб, най-вече югоизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 6 мин. и залязва в 19 ч. и 36 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 29 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 12 мин. и залязва в 19 ч. и 59 мин. Фаза на луната: новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР