Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и през

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и през
Коментари Харесай

Очаква ни облачен вторник

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и денем ще се задържи без смяна.

Днес облачността ще се задържи забележителна, с краткотрайни разкъсвания над западната половина от страната. На обособени места в низините и котловиненте видимостта ще е понижена. Почти безшумно време. Максималните температури ще са от 3°-4° тук-там по поречието на Дунав до 12-13° в югозападните и югоизточните региони от страната, в София към 9°.

Над планините ще бъде най-вече облачно, само че ще бъде съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, в утринните часове към момента с валежи от дъжд. Почти безшумно време. Максималните температури ще са сред 8° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 56 мин. и залязва тъкмо в 17 ч. Продължителността на деня е 9 ч. и 4 мин. Луната в София изгрява в 1 ч. и 23 мин. и залязва в 13 ч. и 7 мин. Фаза: един ден след последна четвърт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР