Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и

...
Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и
Коментари Харесай

В сряда градусите скачат

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и ще се задържи съвсем без смяна. През нощта ще е ясно, а на следващия ден най-вече слънчево . Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-югоизток.

Ще продължи да се затопля и оптималните температури ще са сред 31 и 36 градуса .

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево . Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури ще са сред 27 и 30 градуса . Температурата на морската вода ще е от 24-25 градуса по северното крайбрежие до 27 градуса - по южното. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 iStock/Getty Images
В планините ще е най-вече слънчево , с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа слаб, по високите елементи сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 25 градуса, на 2000 метра - към 16 градуса.
 iStock/Getty Images-->
В четвъртък ще е слънчево, към и след обяд - горещо . Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури сред 33 и 38 градуса, по-ниски ще са по Черноморието - сред 28 и 31 градуса .
 iStock/Getty Images
В петък от северозапад, с кратковременно увеличаване напразно, температурите напълно едва ще се намалят, само че ще се задържат малко по-високи от нормалните за първата половина на август. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и на изолирани места, основно в планините и планинските региони в западната половина от страната ще превали и прегърми.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР