Атмосферното налягане днес ще е е по-ниско от средното за

...
Атмосферното налягане днес ще е е по-ниско от средното за
Коментари Харесай

Прогноза за времето на 24.12.2022 година

Атмосферното налягане през днешния ден ще е е по-ниско от междинното за месеца, вечерта ще стартира да се покачва.

В утринните часове тук-там в равнините и низините видимостта ще е понижена. От запад облачността, изначало междинна и висока, още веднъж ще се усили и вплътни. Привечер и през нощта против Коледа тук-там, основно в североизточната половина от страната ще превали дъжд. Ще духа слаб, след обяд в Дунавската низина сдържан запад-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София към 9°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините облачността ще е забележителна. На места в масивите от Западна България ще има превалявания от дъжд, над 1800 метра – дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 0°.

По Черноморието в утринните часове в обособени региони видимостта ще бъде понижена. През деня облачността ще се усилва и вплътнява. Привечер ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 10°-12°. Температурата на морската вода е 7°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 55 мин. и залязва в 16 ч. и 56 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 1 мин. Луната в София изгрява в 9 ч. и 16 мин. и залязва в 17 ч. и 54 мин. Фаза на луната: един ден след новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР