Атлетико (Мадрид) не е хвърлил кърпата в Шампионската лига и

...
Атлетико (Мадрид) не е хвърлил кърпата в Шампионската лига и
Коментари Харесай

Симеоне: Няма да хвърлим кърпата!

Атлетико (Мадрид) не е хвърлил кърпата в Шампионската лига и загубата против Брюж не съставлява нещо чак толкоз трагично.

Това съобщи старши треньорът на тима Диего Симеоне. Испанците отстъпиха с 0:2 и са последни в група " В ", само че при тъждество в точките с още два тима.

" Направихме добър мач. Контролирахме играта през първото полувреме и създадохме доста положения, само че ги пропуснахме с лека ръка. Вратарят им се показа превъзходно и считам, че точно той бе основният футболист. Има още доста мачове в Шампионската лига и няма да вършим нещастия от тази загуба ", съобщи Симеоне.

" Брюж е доста мощен тим, само че това не е нещо, което научаваме сега. Изиграхме мощно първо полувреме и ни липсваше единствено гол. Може би и малко самочувствие. Дори и дузпата не влезе, а това можеше да промени радикално развоя на мача. Пак споделям, че няма да хвърлим кърпата след една загуба. Остават ни още три мача, в които ще имаме задоволително благоприятни условия да се изправим ", добави той, откакто Брюж вкара по един гол в двете полувремена, а Антоан Гризман пропусна дузпа за мадридчани при 0:2.

По този метод белгийците оглавиха класирането с девет точки, до момента в който Порто, Байер (Леверкузен) и Атлетико за момента са с по 3.

" Нашият противник се показва превъзходно в Шампионската лига. Групата е доста тежка и би трябвало да се стегнем, тъй като никой нищо няма да ни подари ", съобщи капитанът на " дюшекчиите " Коке.

" Какво ни липсваше ли? Не бяхме задоволително точни. И през двете полувремена създадохме положения, само че не вкарахме нито едно от тях. Пропуснахме и дузпа ", добави халфът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР