Атлетико Мадрид и Реал играят при резултат 0:0, в дербито

...
Атлетико Мадрид и Реал играят при резултат 0:0, в дербито
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Атлетико Мадрид – Реал Мадрид 0:0 след 45 минути игра, двата отбора се захапаха

Атлетико Мадрид и Реал играят при резултат 0:0, в дербито на испанската столица.

„ Кралксия клуб” влезе в този кръг като водач с 14 точки, до момента в който Атлетико е с точка по-малко от противника си.

Срещата към този момент стартира и можете да я следите онлайн в GONG.BG.

Първата по-опасна обстановка пристигна в осмата минута. Диего Коща овладя на гърди и изведе Жоао Феликс зад тила на отбраната. Младокът напредна и стреля под ъгъл по диагонала, само че топката мина малко настрана.

Четири минути по-късно Бейл проби на скорост отдясно и потърси подаване към Бензема, само че Хосе Хименес съумя да се намеси и да почисти.

В 16-ата Бейл се пребори за една висока топка, само че не съумя да я насочи по най-хубавия метод и тя излетя над напречната греда.

В 30-ата минута Томас Партей центрира остро по земя, Тибо Куртоа нямаше какво да направи, само че топката беше перекалено мощна и Диего Коща се размина с нея на далечната греда.

В 37-ата Тони Кроос насочи мощен и прецизен изстрел от към 25 метра, само че Ян Облак плонжира и се избави.

Две минути по-късно Томас Партей и Диего Коща размениха подавания, топката стигна до Жоао Феликс, който насочи прекрасен изстрел от 20-тина метра, само че топката мина покрай гредата и излезе в навън.

Диего Симеоне подрежда своите за дербито във групировка 4-4-2. Жоао Феликс и Диего Коста са в нахлуване, а Витоло и Коке ще са внъшните халфове.

Зинедин Зидан пък залага на 4-3-3, като Кроос и Каземиро ще бродират в средата на „ Уанда Метрополитано”, а Еден Азар и Гарет Бейл ще спомагат Карим Бензема.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР