Атлетико Мадрид и Райо Валекано не успяха да се победят

...
Атлетико Мадрид и Райо Валекано не успяха да се победят
Коментари Харесай

Райо Валекано измъкна точка от Атлетико, Севиля изненада Валенсия в края

Атлетико Мадрид и Райо Валекано не съумяха да се победят в конфликта между тях от 10-ия кръг на Ла Лига. Срещата приключи при резултат 1:1, като домакините поведоха с гол на Алваро Мората в 20-ата минута, само че гостите се добраха до равенството с попадение от дузпа на Радамел Фалкао в 92-рата минута.

Срещата стартира добре за Атлетико, който взе преднина още в 20-ата минута. Антоан Гризман лиши на дясното крило, центрира по земя към Мората, който от придвижване означи за 1:0.

След това реми Атлетико събра 20 точки и излезе на 3-тото място в класирането. Райо път е с 12 точки на 10-ата позиция.

Севиля и Валенсия приключиха наедно 1:1 в дуел от 10-ия кръг на Ла Лига. Двата отбора изиграха забавен дуел за почитателите, само че нищо не предвещаваше същинската драма, която се разигра в последните минути на срещата.

Попаденията за двата отбора бяха дело на Единсон Кавани още в 6-ата минута, а домакините стигнаха до равенството в 86-ата посредством Ерик Ламела.

С това тъждество Валенсия събра 15 точки и е на 8-а позиция, а Севиля е 11-и в подреждането с 10 точи. Домакините в днешния ден ще имат извънредно сложната задача да гостуват на Реал Мадрид, а “прилепите ” ще домакинстват на Майорка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР