Атлантическият съвет на България изпрати Поздравителен адрес до посолството на

...
Атлантическият съвет на България изпрати Поздравителен адрес до посолството на
Коментари Харесай

Атлантици поздравяват Украйна за Деня на Независимостта

Атлантическият съвет на България изпрати Поздравителен адрес до посолството на Украйна у нас във връзка националния празник на страната - Деня на Независимостта. В него е изразена съпричастност с украинския народ, който води самоотвержена борба за своята самостоятелност и суверенитет с Империята на Злото, както и удивление от неговия " издръжливост, родолюбие, жертвоготовност, неизтощима сила и ентусиазъм към независимост, съзидание, земна наслада и нормално, делнично, ръкотворно човешко благополучие ".

Вижте цялостния текст на Поздравителния адрес:

ДО НЕЙНО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО

ГОСПОЖА ОЛЕСЯ ИЛАШЧУК

ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН

ПОСЛАНИК НА УКРАЙНА

В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО,

Атлантическият съвет на България има достойнството да сервира най-сърдечни поздрави и пожелания по случай националния празник на Украйна – Деня на Независимостта.

Бленуван и изстрадан, днешният празник идва в обезпокоително и съдбовно време за украинската нация. Няма по-жестока и реалистична инспекция за силата на един народ от подлата, преднамерена и непридизвикана война на Империята на Злото против суверенна Украйна. Понесените премеждия, дадените жертви, неистовото напрежение и чутовният подвиг на украинските воини, на мирните жители, на всички пластове и възрасти от украинското общество потвърдиха пред удивеното човечество, че нито вековните забрани на езика и образованието, нито сталинските гладомори, нито подлите проекти на руските генерални секретари и развращаващите интервенции на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) са в положение да пречупят волята и заличат народа, роден и откърмен с дъха на чернозема, със звъна на казашката сабя, с магическото слово на Тарас Шевченко и с божествения ек на камбаните в Киевско-Печорската лавра.

Днес всеки час от живота на украинския народ е образец за издръжливост, родолюбие, жертвоготовност, неизтощима сила и ентусиазъм към независимост, съзидание, земна наслада и нормално, делнично, ръкотворно човешко благополучие.

Честит празник, скъпи украински другари, наши освободители, родственици и кръвни братя, неуморни труженици и непобедими воини!

Желаем ви скорошна победа против вековния зложелател, бързо обезпаразитяване на страната ви от путинските гниди и спокойно небе над плодородната украинска земя!

З Днем Незалeжностi України, шановни друзi!

Димитрин Вичев
съпредседател на АСБ

доцент Момчил Дойчев
съпредседател на АСБ

24 август 2023 година
София
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР