Атлантическият съвет на България излезе с декларация, в която настоява,

...
Атлантическият съвет на България излезе с декларация, в която настоява,
Коментари Харесай

Атлантици: Има начин още сега България да изпрати оръжие на Украйна

Атлантическият съвет на България излезе с декларация, в която упорства, че страната ни би трябвало да изпрати военна помощ за Украйна. Атлантиците са безапелационни, че Министерският съвет не би трябвало да разрешава на Българска социалистическа партия да стопира битката против съветската експанзия.

Ето цялостния текст на документа:

Настояваме държавното управление със свое решение да изпрати военна помощ от въоръжение и техника на Украйна още в този момент! За това е задоволително единствено решение на Министерския съвет, с болшинство от неговите членове. Такова има. Министрите на Българска социалистическа партия не могат и не трябва да се позволява да спрат останалите да решат този въпрос. Това е в полза на правото и е акт против експанзията, военните закононарушения, всеобщите убийства и изнасилвания. Ако Корнелия Нинова изтегли партията си от ръководството, това решение може да бъде изпълнено и в границите на оставащото време на настоящия кабинет, при положение, че той падне от власт. Дори да се стигне до ново служебно държавно управление, за това ще мине най-малко месец. Времето е изцяло задоволително. Възможно е обаче и в границите на този парламент да бъде излъчено ново ръководство. И в този случай времето стига, с цел да бъде изпратена военна помощ на Украйна. В случай, че на Кирил Петков му липсва решителност и основни министри са кариерно подвластни от възможни дейности на пРезидента до началото на 2027 година, когато му изтича мандатът, тогава Народното събрание е на ход - тук и в този момент!

При този вид Народното събрание може с решение да задължи държавното управление (което и да е то - актуалното, ново постоянно или служебно) в избран период (!), например до 2 седмици, да изпрати военна помощ на Украйна. Ако ще се върви на нови избори, в Народното събрание и в този момент има евроатлантическо болшинство, което да наложи волята си. ГЕРБ или Демократична България ще са първи, които ще поемат самодейността? А Промяната? Или за какво не Движение за права и свободи?
Помощта е помощ единствено когато е в точния момент.
Маските паднаха!
Време е!
Действайте!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР