АТЛАНТА — В болница Emory University Hospital Midtown в центъра

...
АТЛАНТА — В болница Emory University Hospital Midtown в центъра
Коментари Харесай

Системата за здравеопазване в Атланта е обтегната от затварянето на голяма болница, казват лекари и пациенти

АТЛАНТА — В болница Emory University Hospital Midtown в центъра на Атланта две мобилни капсули са ситуирани пред незабавното поделение. Лекарите са били извикани по време на изключително натоварени интервали на „ кок “ и админът разказва пациенти на носилки, подреждащи залите.

„ Пренаселеността евентуално е норма за курса “, сподели доктор Натаисия Тери, медицински шеф на незабавното поделение, добавяйки, че броят на незабавните пациенти е повишен с 20% по отношение на последния бюджет година.

Близката болница Grady Memorial е толкоз препълнена, че трафикът на коли за спешна помощ от време на време се насочва към уреди на километри разстояние. Както Emory, по този начин и Grady постоянно са изброявани като „ съществено “ или „ рисково “ пренаселени в щатски център, употребен за наблюдаване на потенциала.

Това са вторичните земетресения от затварянето през 2022 година на Медицински център в Атланта в град, който към този момент се бореше да отговори на търсенето на услуги и да обезпечи налични грижи. От 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР