Aтинският ежедневник Прототема съобщи, че гръцката полиция е намерила мъртъв

...
Aтинският ежедневник Прототема съобщи, че гръцката полиция е намерила мъртъв
Коментари Харесай

Откриха мъртъв шофьор в български камион с много дрога в Гърция

Aтинският всекидневник " Прототема " заяви, че гръцката полиция е намерила мъртъв водач в камион с български номера край село Парамития, в Северозападна Гърция, написа Факти.бг.

Kамионът е бил паркиран с работещ мотор в профил на пътя, което е провокирало съмнения измежду служителите на реда от локалния отдел, които са патрулирали в региона. След като се доближили, униформените са открили, че 56-годишният грък, който е седял на шофьорската седалка е мъртъв.

При огледа, чиновниците на реда се усъмнили, че каросерията на камиона е манипулирана. Извикан е екип от отдела за битка с опиатите, който е претърсил вътрешността на камиона със следово куче и е намерил огромно количеството опиати, прикрито измежду стоките, написа изданието.

Открити са три картонени кутии, в които има е имало 54 херметически затворени опаковки недопечен канабис с общо тегло 58 кг и 906 грама. Незаконният товар е иззет дружно с камиона, който е с български номера, само че е на гръцка компания. Камионът е тръгнал от Испания, минал е с транспортен съд от Италия до Игуменица, а крайната му дестинация е била Атина.

Предстои да бъде осъществена аутопсия на тялото на лидера за определяне на аргументите за гибелта му, написа " Прототема ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР