Атина. Експертната група, която съветва правителството в Атина относно пандемията,

...
Атина. Експертната група, която съветва правителството в Атина относно пандемията,
Коментари Харесай

Кириакос Мицотакис: Експертите ще определят кога да бъдат въведени новите ограничения

Атина. Експертната група, която поучава държавното управление в Атина по отношение на пандемията, ще дефинира по кое време да бъдат въведени нови ограничавания за прекъсване на разпространяването на разновидността „ Омикрон “. Това акцентира министър председателят на южната ни съседка Кириакос Мицотакис, цитира думите му електронното издание на гръцкия вестник Kathimerini .

„ Времето ще бъде несъмнено от тях. Първоначалната оценка беше, че ще би трябвало да предприемем дейности след Нова година, само че чакаме техните персонални рекомендации, с цел да можем да забавим – колкото е допустимо по-дълго – разпространяването на „ Омикрон “, сподели Мицотакис на президента Катерина Сакеларопулу по време на постоянна среща.

„ Излизаме от четвъртата вълна, би трябвало да бъдем деликатни и да вземем нужните ограничения, които специалистите ще посочат “, добави Мицотакис.

Очаква се гръцкият здравен министър Танос Плеврис да разгласи нови ограничения за ограничение на разпространяването на разновидността „ Омикрон “ в границите на деня.

Говорейки пред телевизионния оператор ANT1 по-рано през днешния ден, Плеврис остави отворена датата за оповестяване на новите ограничения, само че добави, че използването им може да бъде въведено по-рано от Нова година, въпреки да бе планувано друго в началото.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР