Атина. Бившият министър на националната отбрана на Гърция Панос Каменос

...
Атина. Бившият министър на националната отбрана на Гърция Панос Каменос
Коментари Харесай

РИА Новости: Бившият министър на отбраната на Гърция Панос Каменос се ваксинира със „Спутник V“ в Сърбия

Атина. Бившият министър на националната защита на Гърция Панос Каменос пътува до Сърбия, с цел да се имунизира против ковид с съветската ваксина „ Спутник V “, предава РИА Новости .

" Благодаря на братята сърби, които дружно със стотици хиляди чужденци ми дадоха опция да върна свободата си. Тук животът се върна, всичко е отворено, всички са имунизирани... и след 10 дни ще създават „ Спутник V “, до момента в който нашите медии плашат (хората) ", написа някогашният министър в „ Туитър “.

Каменос разгласява и фотография, на която се вижда по какъв начин му инжектират имунизацията.

Лидерът на дясноцентристката партия, Независими гърци (ANEL), Каменос е служил като министър на националната защита в съдружното държавно управление дружно с радикалната лява коалиция Сириза от януари 2015 година до януари 2019 година Той напусна държавното управление със своята партия в символ на митинг против сключването на Преспанското съглашение за ново конституционно име на някогашната югославска република Македония. Споразумението позволи десетилетния спор за името на някогашната югославска република и отвори Скопие за НАТО и Европейски Съюз, само че провокира рецензии както в Гърция, по този начин и в самата Македония.

" Ваксинационен туризъм "

Според известия в гръцките медии имунизационният туризъм от Гърция към Сърбия " процъфтява ". " Най-бързото и дейно решение е определено от доста гърци, които пътуват до прилежаща Сърбия, с цел да получат ваксина против COVID-19 и желаят да чакат късмет за имунизация в Гърция. Ваксинният туризъм е събитие, за което се оповестява в последните месеци и е доста известен в страни като Турция и Италия, а известни дестинации са Сърбия, Русия, както и Кипър и Дубай. Много туристически организации оферират пътувания с имунизации, съчетаващи бизнес на драго сърце “, написа преди дни уебсайтът capital.gr.

По думите му единствено през последния месец 50 гърци са посетили Белград, с цел да се имунизират.

Сърбия е закупила общо 15 милиона ваксини и има 7 милиона население. По този метод има остатък, който сърбите са решили да разпределят както за прилежащи страни, по този начин и за жители на трети страни.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР