Атентаторите-самоубийци, за които се смята, че са част от Ислямска

...
Атентаторите-самоубийци, за които се смята, че са част от Ислямска
Коментари Харесай

Ислямска държава уби офицери на Хамас в Газа, има извънредно положение

Атентаторите-самоубийци, за които се счита, че са част от " Ислямска страна " (ИД), нападнаха два полицейски контролно-пропускателни пункта в Газа, убивайки трима палестински офицери, съобщи BBC.
Атаките са след скорошна интервенция на " Хамас ", която управлява Газа, против бойци, свързани с ИД. Един от атентаторите, направили офанзивите, преди този момент е бил арестуван, твърди BBC, съобщи БГНЕС.
След офанзивите беше оповестено изключително състояние.
Двама служители на реда са убити, а трети палестинец е ранен при първата бомба, която е избухнала от мотоциклет наоколо до полицейски надзорен пункт.
Втората детонация, по-малко от час по-късно, е умъртвила различен чиновник и е ранила няколко души на различен надзорен пункт, оповестиха от палестинското вътрешно министерство.
Силите за сигурност разположиха стотици военни по главните пътища в линията Газа след офанзивите.
" Хамас " се сблъсква с от време на време вътрешно опълчване от по-твърди ислямистки бойци - в това число тези, свързани с ИД - и неотдавна освободи членове на екстремистки фракции като жест на благосклонност.
" Хамас " иззе контрола над Газа от президента на Палестинската администрация Махмуд Абас по време на революция през 2007 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР