Атанасов видя черен ПР и компромат заради изборитеСигурно ще дойде

...
Атанасов видя черен ПР и компромат заради изборитеСигурно ще дойде
Коментари Харесай

ПП-ДБ със заявка: Ще дойде време за други снимки, Калин Стоянов познава „тези хора“ от 2013 г.

Атанасов видя черен ПР и компромат поради изборите

„ Сигурно ще пристигна време да забележим едни други фотоси. Информацията, с която разполагам е, че Калин Стоянов се познава с тези хора от 2016 година, ще му пристигна времето и на това “, закани се в ефир съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов в разяснява за изтеклите фотоси на основния секретар Живко Коцев и абсурдът в Министерство на вътрешните работи. 

„ По това дело, което е формирано, на този стадий не съм видял обществено да има доказателства за контрабанда. И цялата тази история наподобява на черен избирателен пиар, който цели да ни компрометира нас като политическа мощ “, съобщи той. 

„ Видях въпросните фотоси, няма да ги разясня. Не е моя работа да разясня кой къде се снима, аз знам къде да се фотографирам и не сте ме виждали на такива фотоси. Проблемът тук е в друго - къде са доказателствата за осъществена незаконна активност. Всичко това е навързани за компромат, защото идват избори. За морала би трябвало да питате този, който е на фотосите, не мога да разясня, съобщи още съпредседателят на ПП-ДБ.

„ Има обаче един различен значим въпрос, който слагаме неведнъж, в това число министър председателят Денков е изпратил сигнал - че е оказан напън върху основния секретар Коцев да подаде оставка не от какъв да е, а от основния прокурор и от министъра на вътрешните работи. Оказването на напън да пропуснеш или извършиш нещо срещу волята ти е закононарушение, и то тежко, санкционира се с 6 година отнемане от независимост “, добави Атанасов.

„ При всички тези условия, при нашия митинг като политическа мощ, Калин Стоянов е част от новия Министерски съвет, който въобще не беше координиран с нас. Бяха направени внушения в тази посока, само че с нас никой не е коментирал този състав на държавно управление “, съобщи водачът на ДСБ.

Кирил Петков съобщи, че служебният кабинет бил спретнат от Пеевски и Борисов за Калин Стоянов да прикривал „ платен избор и нередности “

„ Той ще бъде употребен от Пеевски и Борисов за платен избор, манипулиран избор, само че желая да успокоя хората, че в случай че излязат / да гласуват/ тези измами няма да имат такова значение “, добави съпредседателят на Политическа партия.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР