Атанас Петров съжалява за подценяването, което неговите възпитаници са допуснали

...
Атанас Петров съжалява за подценяването, което неговите възпитаници са допуснали
Коментари Харесай

Атанас Петров: Решихме, че мачът е свършил

Атанас Петров съжалява за подценяването, което неговите ученици са позволили в третия гейм против Левски в София. Наставникът на Хебър има забележки към своите нападатели, станали лесна плячка за блокадата на " сините ". Ето какво показа Петров след изстраданата победа:
 Хебър пречупи Левски в петгеймова драма в София
Хебър пречупи Левски в петгеймова драма в София

Пазарджиклии се постановиха с мощния си начален удар

" Играем с класни тимове от началото на шампионата, несъмнено, че ще има и такива геймове и мачове. Разликата не бе единствено в сервиса. Самият мач, окачествяван за дерби, и взет гейм с 10 точки, имахме разпределяне в третия гейм. От друга страна, Левски заиграха с повече риск, получи им се и на сервис, и в офанзива. Там стана разликата, един страховит гейм на Смилен Мляков. Те имаха повече предпочитание в тези два гейма да взема успеха, в сравнение с ние. Ние взехме решение, че мачът е приключил, и започнахме да играем по този начин, че да не бъркаме. Това обаче не беше задоволително.

Всички крайни нападатели имаха проблеми, изненада е за мен. При състояние, че играем в зала с размерите на нашата, чаках да сме много по-ефективни. Досега сме имали проблеми в офанзива, само че в дребни зали, в които не сме се чувствали удобно. Трябва да помислим върху това и да поработим повече. Топките бяха хубави, не може да се приказва за неприятни топки от разпределителя. Нападателите не използваха изцяло опциите, които имаха, желаеха да пробият техния блок, което беше мъчно. Станахме лесна плячка за блокадата и отбраната на Левски.

Не можем да приказваме за еуфория от Купата. Момчетата към този момент мислят за втория дял от шампионата. Тази извоювана Купа е едно задължение, което ни носи едни по-големи упования за всеки мач. Това не ни пречи, тъй като във всеки мач играем с много самочувствие, изключително в дербитата. Всичко тук потегли след подценяване в третия гейм, и една доста добра игра, риск, оневинен от тима на Левски ", приключи Атанас Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР