Атанас Месечков не е бил интимен с мъж от повече

...
Атанас Месечков не е бил интимен с мъж от повече
Коментари Харесай

Жената на Наско Месечков категорична: Ако пак легнеш с мъж, оставаш на улицата и без децата!

Атанас Месечков не е бил съкровен с мъж от повече от 8 години, което го унищожава. Причината е, че през 2016 година се ожени и от този момент не смее да изневери на брачната половинка си, камо ли с мъж.

Запознати издават, че желанието на танцьора за мъжки милувки не се е изпарило, само че страхът от следствията го спирал. А те ще са в действителност пагубни за него.

Кремена още през цялото време открила разпоредбите сред тях. Тя е доста богата, държи най-голямата генетична лаборатория в България и финансира всичките бизнес инициативи на Наско. Без нея той на процедура остава без работа и ще се трансформира още веднъж в елементарен танцьор и нищо повече.

По-лошото за него е, че ще стане безприютен. В момента цялото им семейство живее в апартамент, закупен от Кремена още преди брака им.

Най-неприятното следствие, в случай че се раздели с жена си, несъмнено, е обвързвано с децата му. Креми не си поплюва и в случай че мъжът й я съобщи, повече няма да му разреши да припари до дребните Айлин и Давид.

Кремена по принцип била доста ревностна, само че в тази ситуация за нея ревността е двойна, тъй като се постанова да ревнува брачна половинка си и от дамите, и от мъжете. Наско беше открит педераст, преди да се запознае с Кремена преди 8 години. Не съумя да устои на парите й, а и искаше да има деца, заради което изостави гей живота си, само че желанието за него не може да му се изпари.

В момента Месечков взе участие в „ Денсинг старс “, където се вижда ясно, че се поддържа поради жена си. Тя държала той да е в отлична форма и той изпълнявал като чинно кученце.

Танцьорът получи травма по време на шоуто, само че не е сериозна и няма да му попречи да продължи присъединяване си. Той разгласи, че ще се подложи на интервенция, само че не разкри нито по кое време, нито за какво.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР