Атанас Атанасов и Радослав Петров от Сливен, които дълго време

...
Атанас Атанасов и Радослав Петров от Сливен, които дълго време
Коментари Харесай

Ето какво се случва с младежите, които се бореха за живот след адско меле във Варна

Атанас Атанасов и Радослав Петров от Сливен, които дълго време бяха в кома в реанимацията на варненската болница "Св. Анна " след злокобната злополука по бул. "Левски ", към този момент са изписани и се възвръщат, оповестява Varna24.bg.

Хубавата вест заяви проф. доктор Светослав Калевски, шеф на клиниката по "Неврохирургия " към МБАЛ "Св. Анна " във Варна. Той увери, че младежите са добре и последните проучвания не дават мотив за терзания и паника.

Спасението си Атанас, Радослав и приятелката им Деница, дължат на съвършените експерти от варненския "Пирогов ", създали чудеса, с цел да ги вдигнат още веднъж на крайници след жестокото меле във Варна.

Припомняме, че най-леко в злополуката пострада 22-годишната Деница от Варна, която първа беше изписана след интервенция в отделението по ортопедия на здравното заведение.

Дълго време обаче момчетата бяха в кома, въпреки и нормализирани, и медиците не смееха да дават прогнози за изхода от тежките контузии, които получиха при случая.

Припомняме, че тримата младежи пострадаха тежко при зверска злополука на 10 август към 22:00 часа на бул. "Васил Левски ", в региона на кръстовището с ул. "Струга ".

Според формалната информация от полицията тогава лидерът на л.а. "Пежо " (25 г.) от Сливен, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се блъска в стената на пасарелката.

Вследствие на случая тримата бяха настанени за лекуване в Реанимацията на МБАЛ "Св. Анна " с заплаха за живота.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР