Атанас Апостолов е големият победител в 5-звездния тенис уикенд в

...
Атанас Апостолов е големият победител в 5-звездния тенис уикенд в
Коментари Харесай

Раздадоха наградите на Ува Нестум 2

Атанас Апостолов е огромният победител в 5-звездния тенис уикенд в Гоце Делчев. Той си потегли с две купи от предпоследния шампионат на годината на Уикенд тур Uva Nestum Open II. Наско завоюва купата на сингъл, откакто на финала в комплекс Uva Nestum Wine & SPA победи Калоян Георгиев с 6:3. На двойки той игра в тандем с Калоян и взе мача за първото място против Георги Дойчев и Мариана Динкова с 6:3. Това е втора победа на сингъл за Атанас в фамилната тенис и СПА верига след триумфа му в Santa Marina Open II през септември. Там Наско игра край още веднъж против най-хубавия си другар и тенис сътрудник Калоян и отново завоюва, откакто губеше с 0:3.
 “Не съм доста удовлетворен от играта си в Гоце Делчев, само че се оказах най-добре квалифициран физически и психически”, сподели след награждаването спечелилият. “И в полуфинала, и във финала изоставах в резултата с 0:3 и обърнах до 6:3. Най-много ме затрудни настилката. Оказа се, че на аления килим топката отскача по-бързо и пада ниско. Приплъзва се, само че сякаш аз се приспособих най-бързо към това. Спечелих и шампионата на двойки, което беше изненада за мен, тъй като до момента не бях играл карета. Благодаря на уредниците за съвършените условия и за чудесните награди – отмора в Uva Nestum Wine & SPA, минерална вода “Девин”, бутиково вино Uva Nestum и купи. Няма да вземам участие в последния шампионат на веригата в Баня, само че идната година съм на линия”, сподели още първенецът.
 Освен доста тенис участниците в Uva Nestum Open II имаха опция да опитат и от чудесните виновност на личната маза на Uva Nestum Wine & SPA. Даниела Сиракова и Нели Огнянова завоюваха по една бутилка бутиково вино, а състезатели и посетители разчитаха за здравословната си хидратация на минерална вода “Девин”. Мариана Динкова получи специфичната премия на домакините – нощувка и СПА процедури в петзвездния комплекс. Партньорът й на двойки Георги Дойчев, както и спечелилите на двойки също си потеглиха с ваучери за нощувка и вино.

Последният шампионат на Уикенд тур за 2019 ще се организира от 8 до 10 ноември в Hot Springs Medical & SPA Hotel в село Баня до Банско.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР