Аталанта посреща Ювентус в ключов мач за класирането в топ

...
Аталанта посреща Ювентус в ключов мач за класирането в топ
Коментари Харесай

Съставите на Аталанта и Ювентус, много промени при “бианконерите”

Аталанта посреща Ювентус в основен мач за класирането в топ 4 от 34-тия кръг на Серия “А ”. Домакините се намират на 5 точки зад “бианконерите ” и сигурно ще би трябвало да търсят успеха, в случай че желаят да играят в Шампионската лига.

Аталанта се намира в чудесна форма, като записа три следващи победи в шампионата и ще влезе в положително въодушевление в мача.Треньорът Джан Пиеро Гасперини има известни кадрови проблеми, като няма да може да употребява голмайстора на отбора Расмус Хьойлунд, някогашния състезател на Лудогорец Хосе Луис Паломино, Адемола Лууккман, Ханс Хатебур, Матео Руджери и Лукаш Ворлички.

Наставникът на “бергамаските ” прави единствено една смяна през днешния ден, като вкаралият гол против Специя в предишния кръг Луис Муриел е оставен на пейката за сметка на халфа Едерсон. Днес Дуван Сапата ще тормози отбраната на Юве, подпомаган от играещите зад него Тюн Копмайнерс и Марио Пашалич.

Ювентус завоюва в предходния кръг с Лече и прекъсна неприятната серия от четири следващи мача без победа в “Серия ”А ”. Масимилиано Алегри няма да може да може да употребява контузилия се в предишния кръг Матия Де Шилио и Кайо Жорже, както и на санкции Леандро Паредес.

Наставникът на “Старата госпожа ” още веднъж прави много ротации в отбора си и групировката си, като измежду титулярите има цели седем промени спрямо мача против Лече. Единствено Шчесни, Данило, Николо Фаджоли и Анхел Ди Мария резервират местата си, като в отбраната на Ювентус се завръщат Хуан Куадрадо, Даниеле Ругани и Алекс Сандро. Адриен Рабио и Мануел Локатели ще играят на мястото на Леандро Паредес и Фабио Мирети, а в предни позиции разписалият се в предния кръг Душан Влахович отстъпва мястото си на Аркадиуш Милик. Изненадващото име измежду стартовите 11 е това на младото британско крило Самуел Айлинг-Джуниър, който заменя на левия фланг Филип Костич.

АТАЛАНТА   (3-4-2-1) : Спортиело; Толой, Джимсити, Скалвини; Меле, де Роон, Едерсон, Дзапакоста; Пашалич, Копмайнерс; Сапата

ЮВЕНТУС   (4-3-3) : Шчесни; Куадрадо, Ругани, Данило,  Алекс Сандро;  Фаджоли, Локатели, Рабио; Ди Мария, Милик, Айлинг-Джуниър

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР