Аталанта и Удинезе завършиха при нулево равенство в мач от

...
Аталанта и Удинезе завършиха при нулево равенство в мач от
Коментари Харесай

Аталанта не успя да се отпуши и срещу Удинезе

Аталанта и Удинезе приключиха при нулево тъждество в мач от 25-ия кръг на италианската Серия А. След това тъждество „ бергамаските “ остават на 6-о място с актив от 42 точки, до момента в който Удинезе е на 9-а позиция с 32 пункта в актива си.

Двубоят стартира с напън на Удинезе. В 17-ата минута Санди Ловрич шутира в наказателното поле, само че ударът му мина около левия непряк дирек.

Бето потегли на солова акция в 28-ата минута, след което излезе очи в очи против Хуан Мусо и шутира, само че в тялото на стража на Удинезе.

Аталанта стартира по-силно второто полувреме. В 49-ата минута след центриране от корнер в наказателното поле на Удинезе, Мерих Демирал се извиси над всички и стреля с глава, само че топката прелетя над напречната греда.

Адемола Лукман бе открит от собствен съотборник на стрелкова позиция в 56-ата минута на мача. Той стреля отблизо разстояние, само че ударът му бе блокиран от защитник на Удинезе.

Флориан Товен имаше опция да открие резултата в 75-ата минута, когато засече топката от воле в наказателното поле на Аталанта, само че Хуан Мусо се намеси по впечатляващ метод и отрази.

В другия съботен мач в Серия А Монца се наложи над Емполи с 2:1. Попаденията за домакините бяха дело на Патрик Куира и Армандо Ицо, а голът за гостите бе осъществен от Мартин Сатриано. Така Монца се изкачи до 10-о място с актив от 32 точки, до момента в който Емполи е 13-и с 28 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР