Атакуващият футболист на Левски Ивелин Попов призна, че е сгрешил

...
Атакуващият футболист на Левски Ивелин Попов призна, че е сгрешил
Коментари Харесай

Попов за реакцията си след гола: Не беше от най-спортсменската, но нищо лично към никого

Атакуващият футболист на Левски Ивелин Попов призна, че е сбъркал при насладата си при втория гол против Локомотив (Пловдив). След като означи във вратата на домакините, звездата на Левски се опита да подразни и предизвика последователите на домакините. В последна сметка “сините ” се постановиха с 3:0, а Попов вкара втория гол.
 Левски наказа грешките на Локомотив (Пловдив) и приближи третото място Левски наказа грешките на Локомотив (Пловдив) и приближи третото място
„ Искам да изкажа обясня реакцията си след гола. Не беше от най-спортсменските. Преди да отбележа имаше някакви дразки и просто по този начин реагирах. Нищо персонално към никого. Нищо съзнателно не е имало към тях.

Всеки един крах на Левски – загуба, еднакъв, ги одобрявам прекомерно персонално, тъй като роден съм в България, фамилията ми е родено в България, от Левски са всички и от време на време ми се желае доста повече да побеждаваме и всеки един триумф ми тежи много доста и е изкован с доста труд.
5  Локомотив (Пловдив): Левски
Приятно е да извеждаш сътрудниците, да отбележиш гол, само че експертите би трябвало да означават и какъв брой работа се прави отборно и в отбрана. Пропуските, в случай че мислите, че не ми тежат, то на мен ми тежат най-вече. Това е животът, това е спортът. 12 години съм бил в чужбина, бил съм в доста сложни обстановки и постоянно съм се изправял. Всеки може да падне, значимото е да се изправиш ”, добави още Попов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР