Атаката на Омикрон по света е на път да сложи

...
Атаката на Омикрон по света е на път да сложи
Коментари Харесай

Новият щам съсипва лагера на Ботев в Дебай?

Атаката на Омикрон по света е на път да постави кол и в подготовката на Ботев Пловдив, която включва лагер в Дубай. Собственикът на " жълто-черните " Антон Зингаревич неотдавна разгласи желание то си да заплати 120 000 за лагер на тима в Арабсктите емирства. Идеята беше да се даде опция на треньора Азрудин Валентич да си свери часовника в контроли с влиятелни и мощни клубове.

Атаката на новия вариант на Covid 19 обаче стана причина плануваните контроли да не са доказани, а една дори отпадна от плавоновете. Стана, ясно, че отборът отшотландския град на хумора няма да пътува за Емирствата и мач с Ботев няма да има.

Не е ясно и дали ще има инспекция с Шахтьор. Украинците към този момент не са наясно дали ще посетят обичайно за подготовмката си Дубай. Засега сигурен е единствено лагерът на Шахтьор от 16 януари в Турция. Подобно е и ситуацията с програмата на други обичайни футболни " туристи " в Близкия Изток - Зенит (Санкт Петербург).

Единственото нещо, което не предстои на смяна е старта на подготовката на Ботев за новия сезон - 6 януари въз основата в Коматево. От канцеларията на най-стария клуб в България удостоверяват, че инспекцията със Септември София на някогашния необут на " жълто-черните " Румен Чандъров остава с непроменена дата - 5 февруари.
Свързани вести В Ботев попълниха щаба на Валентич с младок и експерт от Шахтьор Ботев на зимен лагер в Дубай, причакват Шахтьор за спаринг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР