Атаката на Хамас срещу Южен Израел от 7 октомври е

...
Атаката на Хамас срещу Южен Израел от 7 октомври е
Коментари Харесай

Атаката на Хамас срещу Израел е включвала систематично сексуално насилие

Атаката на " Хамас " против Южен Израел от 7 октомври е включвала систематични и умишлени полови набези против цивилни, се споделя в отчет, оповестен от Асоциацията на спешните центрове за обезчестяване в Израел. Израелски публични лица неведнъж изнасяха данни, че терористите са направили насилствени полови похищения като групови изнасилвания и генитално осакатяване по време на невижданата офанзива. Но дефицитът на свидетелства на оживели и неналичието на престъпни доказателства затрудняват оценката на техния мащаб, съобщи БГНЕС.
Палестинското придвижване " Хамас ", изрично отхвърли за изнасилванията - то обачекоето редовно употребява дезинформация, отричайки всяко обвиняване против себе си.

Асоциацията на спешните центрове за обезчестяване в Израел, организация, която се бори със половото принуждение, съобщи, че половите похищения на 7 октомври подхождат на „ модели на полово принуждение по време на война, документирани в литературата “. Нападенията са осъществени във всяка от зоните на офанзивата - музикалния фестивал Nova, частни домове в кибуци към линията Газа, военни бази и заложници, отвлечени по време на офанзивата, се споделя в отчет. Те са били " осъществявани систематично и съзнателно против израелски цивилни ", се споделя в отчета, който се основава на свидетелски показания, изявленията, обществена и класифицирана информация.

„ Много от изнасилванията са осъществени групово, с присъединяване на нападателни терористи “, се споделя в отчета. Един оживял от нападението на фестивала Nova разказа следствията от нападението на събитието като " апокалипсис от тела ". В отчета, който съдържа графични описания, се споделя, че осакатяване е имало и върху мъже. /БГНЕС, АФП
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР