Атаката на европейската Инквизиция срещу Полша никога няма да успее,

...
Атаката на европейската Инквизиция срещу Полша никога няма да успее,
Коментари Харесай

Орбан се озъби на ЕС: Брюксел и мафиотите на Сорос няма да успеят да ислямизират Европа

" Атаката на европейската Инквизиция против Полша в никакъв случай няма да успее, тъй като Унгария ще употребява всички благоприятни условия да я пази и ще прояви взаимност с нея ", съобщи в прочувствена тирада в Румъния министър председателят на Унгария Виктор Орбан. Той приказва пред представители на унгарското малцинство в румънския град Бъйле Тушнад, Трансилвания.
Орбан атакува Еврокомисията поради заканите против Варшава, че ще й отнеме гласа в Европейския съюз и ще й постанова тежки санкции поради проблемите в правосъдната промяна.

Въпреки всичко нощес полският Сейм гласоподава противоречивата закон за Върховния съд и на процедура ръководещата дясна партия на Ярослав Качински към този момент ще има цялостен надзор при назначението на висши магистрати в страната, както и над процеса на правосъдие. Това изкара за следващ път на митинг към 50 000 поляци във Варшава, както и по улиците на доста други градове.
 Многохиляден протестен протест имаше и нощес в парка " Адам Мицкевич " в Познан.
„ Заплахите за следствие против Полша в никакъв случай няма да съумеят ", закани се Орбан.

И с цел да удостовери още имиджа си на " черна овца " в Европейски Съюз, сходно на Качински, унгарският министър председател продължи с остри мнения против Брюксел. Според него " Европейски Съюз и унгарско-американският милиардер Джордж Сорос желаят да създадат една нова Европа - смесена и ислямизирана Европа ". Обаче неговите огради, които спирали миграцията на мюсюлманите към Европа, щели да предотвратят тези проекти.

Докато аз ръководя Унгария страната ще бъде оазис, в който " западноевропейските християни постоянно ще могат да намерят сигурност ". Орбан следващата година ще се опита още веднъж да завоюва изборите и да ръководи следващ - четвърти мандат. Явно той още занапред е почнал предизборната си акция.

" Трябва да се противопоставим на мафиотската мрежа на Сорос и на бюрократите от Брюксел. И да се борим с техните медии ", прикани той.

Унгарският водач призна, че ниската раждаемост трансформира Унгария в " заплашен тип ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР