"Атака" ще определи своето отношение към вота на недоверие при

...
"Атака" ще определи своето отношение към вота на недоверие при
Коментари Харесай

Атака разкрива позицията си за вота на недоверие едва при гласуването

"Атака " ще дефинира своето отношение към вота на съмнение при неговото гласоподаване. Това сподели самостоятелният депутат Павел Шопов  Павел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град приключва гимназия, а през 1981 година по време на дебатите по вота на съмнение.

Той прикани Българска социалистическа партия да отговори на въпросите на "Атака " от неделя за глобите против Русия, за признание на геноцида по време на турското иго, за пенсиите и други.

Нинова към ръководещите: Не лъжете перничани, че ще решите рецесията за 45 дни

Хайде да не се лъжем, да не се заблуждаваме. Измислено е да има избор на съмнение заради доста аргументи. Те са вътрешнопартийни за Българска социалистическа партия. Предстои избор на ръководител. Целта е и свалянето на държавното управление, може би финален опит да има предварителни парламентарни избори. Винаги, когато опозицията мисли за избор на съмнение, мисли първо да има ли, а по-късно по какъв пово, съобщи Шопов.

Според него въпросът за Българска социалистическа партия не е в Перник, за боклуците, за екологията. А да се смъкна ли това държавно управление и да вървим към предварителни избори или да не се смъква и да продължи да изкара мандата си, уточни Шопов.

Павел Шопов  Павел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град приключва гимназия, а през 1981 година разяснява и отводът на самостоятелните депутати от "Атака " да вземат участие в консултациите по вота на съмнение, които инициира Българска социалистическа партия. Той съобщи, че от Българска социалистическа партия са дърпали депутатите от "Атака " за ръка и са желали да разясняват вота на съмнение. За такива диалози за нашите значими шест гласа, си има ред. Г-жо Нинова, отправете искане до нашето централно управление. Не го направихте. Вие искахте сепаративно да разговаряте с всеки един от нас. Такава беше и политиката и на нашите сътрудници от ГЕРБ. Вие разсъждавахте. Те от "Атака “ "толкова са ни набрали на това оскърбление, на което ни подложиха от ГЕРБ, по тази причина че нарушиха салдото в Народното събрание. И вие не ни защитихте, сподели още Павел Шопов  Павел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град приключва гимназия, а през 1981 година.

Георги Марков: Българска социалистическа партия желаят гуляй по време на чума
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР