Астрономическото лято си тръгна тази седмица и това може би

...
Астрономическото лято си тръгна тази седмица и това може би
Коментари Харесай

5 нови песни тази седмица

Астрономическото лято си потегли тази седмица и това може би леко ни натъжи. А музиката постоянно е сполучлив метод за покачване на настроението. Този петък го вършим с новата порция шлагери от последните дни.

Започваме стремително не с една, а с цели две песни. Изненадата идва от латино любимци ни Дженифър Лопес и Малума . Дни откакто бе оповестена премиерната дата на кино лентата " Marry Me ", в който двамата вземат участие, към този момент имаме и първите две песни от саундтрака му.

" Pa Ti " и " Lonely " се раждат като обособени песни, които колумбиецът и Джей Ло си изпращат с концепцията да бъдат взаимни. А най-после се сплотяват в общ план с дължина съвсем 9 минути, който двамата назовават " музикално събитие ".

Видеото е и първият път, в който виждаме Малума и Джей Ло в функциите им от кино лентата - на Кат и Бастиан . Излишно е да загатваме какъв брой секси е латино дивата и какъв брой добре им се получава химията.

Второто ново парче идва от Кайли Миноуг . " Magic " е в комплект с много блестящо видео, което ни припомня за годините, в които австралийската певица бе на върха на славата. Това е вторият сингъл от последния й албум Disco и дава отговор изцяло на неговото име - танцувално и с ретро лъх.

Тази седмица се оказа много прочувствена за Зейн Малик , тъй като като се изключи че пусна новия си сингъл, стана татко за пръв път. Докато той и Джиджи се радват на новородената си дъщеричка, ние си припяваме " Better ", въодушевена от дългогодишната им връзка. Това е е пилотното парче от идния му нов албум.

Следва новата ария на Травис Скот , който този път се колаборира с MIA и Young Thug. Клипът на " FRANCHISE " е тъкмо в стила на рапъра, а забавното е, че е сниман в имението на Майкъл Джордан в Чикаго.

Завършваме с едно по-различно парче, което евентуално постоянно ще си пускаме още веднъж и още веднъж през идващите студени месеци. По случай рождения си ден, Брус Спрингстийн зарадва почитателите си с " Ghosts ". Песента е част от новия албум на изпълнителя " Letter To You ", който чакаме след месец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР