Астролозите твърдят, че представителките на някои зодиакални знаци са обречени

...
Астролозите твърдят, че представителките на някои зодиакални знаци са обречени
Коментари Харесай

Жените от 4 зодии, които са заплашени да живеят сами

Астролозите настояват, че представителките на някои зодиакални знаци са обречени да бъдат сами цялостен живот. Някои от тях се усещат удобно сами, други са прекомерно взискателни, а трети не са в положение да запазят връзката си. Ето дамите от кои 4 зодии, на които им е извънредно тежко да си намерят половинка и постоянно са обречени на самотност съгласно jenata.blitz.bg:
Телец
Жената Телец не се опасява от самотата, защото е уверена в своята прелест и знае, че елементарно може да си откри мъж. Самоувереността ѝ обаче е прекомерно огромна. Причина за самотата ѝ е непоносимият ѝ темперамент, който даже най-упоритите мъже не могат да изтърпят. Да, тези дами имат доста ухажори, само че мъжете не са подготвени за дълготрайна връзка с тях.
Лъв
Лъвиците постоянно са сами, тъй като наподобяват недостъпни за мъжете. Само че за разлика от Телеца, който елементарно устоя самотата, дамите от зодия Лъв страдат, че никой не ги желае. Поведението им е отблъскващо, само че единствено на пръв взор. Те просто не обичат да бързат с нещата. При тях интервалът на букетите и бонбоните би трябвало да продължи доста дълго време. За страдание, не всички мъже са подготвени на сходно нещо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР