Астролозите са установили кои от представителите на зодиака ще блестят

...
Астролозите са установили кои от представителите на зодиака ще блестят
Коментари Харесай

4 зодии, които остават вечно млади

Астролозите са открили кои от представителите на зодиака ще блестят с и в зрелост. Ето кои са те:
Овен
Огненият Овен постоянно бяга нанякъде, бърза и наподобява като безконечното дете. За разлика от Козирозите, които забавят хода на времето, Овните наподобява изпреварват времето и даже в преклонна възраст не губят любознанието си.
Дева
Тези представители на земния знак са захласнати от контрола, в това число над телата си. Девите се усещат най-добре, когато телата им са мощни и пъргави, кожата им е сияйна и копринена, а им подхожда на външния тип. Те поставят доста старания в грижата за себе си и резултатът от тези старания им оказва помощ да наподобяват млади дълги години.
Козирог
Благодарение на своя настойник Сатурн, Козирозите като че ли забавят хода на времето. Те " цъфтят " точно в зрелост, а с годините стават все по-хубави. Често наподобява, че времето няма безусловно никаква власт над тях.

Водолей
Ценителите на свободата и спонтанността, Водолеите, също наподобяват млади даже в зрелост. Положителният метод към живота, хуморът и усмивката ги карат безусловно да излъчват прохлада от вътрешната страна. Благодарение на тяхната харизма, бръчките на Водолея постоянно не се виждат от другите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР